Kunsthal Hof88 bannerlogo1100b

Recent afgestudeerd

banner

20 januari - 17 maart

Opening: zondag 20 januari 15.00 uur. Enkele kunstenaars zullen een toelichting geven op hun werk.
Muziek: Arman van Dijk

Camera glas en wol MarlijnvZadelhoff  Eline van Hove 1  Hannah Joka 3
Marlijn van Zadelhoff                  Eline van Hove                                           Hannah Joka

Jessie von Piekartz 2a  Karin Hansmann 1  thebeautyandthebeginning a
Jessie von Pierkartz                               Karin Hansmann                                                     Thee Omri

Karin Hansmann  Het zijn vooral de vragen en de ontreddering die ze in haar werk thematiseert. Hoe kunnen wij ons te midden van een overvloed aan zowel banale als betekenisvolle beelden nog oriënteren en engageren? Hoe kunnen wij ons verbinden met waarden en democratie en een oordeelsvermogen ontwikkelen?
Eline van Hove  De afgelopen jaren combineerde ik mijn master Applied Mathematics aan de UT met Fine Art Painting aan AKI/ArtEZ. Deze twee werelden hebben een interessant spanningsveld. Hoe beïnvloeden verschillende perspectieven, mensen en omgevingen je waarneming, denken, identiteit en waarheden? Op de universiteit ben ik de kunstenaar, op de kunstacademie de bèta.
Hannah Joka  Met de camera van haar oude smartphone onderzoekt ze dagelijks het visuele landschap om haar heen, en probeert met een speelse benadering de stille magie en absurditeit van het alledaagse te reproduceren. Haar blik voor details en haar experimentele aanpak leiden tot visuele absurditeiten en ‘perceptions’ met een eigen esthetiek.
Thee Omri  Vaak straalt de onschuld van het subject dat ik schilder een rust uit. Deze rust contrasteert met een hypothetische beweging. De beweging is de toestand van het subject buiten het moment van wat het schilderij toont.
Jessie von Piekartz  Ik kijk om me heen, naar de mens, de wereld. Mijn werk typeert zich doordat elk ontwerp een verhaal heeft. Mijn doel is om mensen te raken door mijn verhaal en dat van anderen visueel met hen te delen. Ik leg verbindingen tussen verschillende mediums en het karakter. Ik wil verhalen toegankelijk maken voor de mens.
Marlijn van Zadelhoff  Door nieuwe materialen en ambachtelijke technieken te ontdekken ontstaan er ideeën. De vergankelijkheid, het proces van vergaan probeer ik te volgen, vast te houden en te vereeuwigen. Maar ik wil ook mijn materiaal de vrijheid geven te transformeren en langzaam iets nieuws zien ontstaan, zonder dat ik daar de volledige controle over bezit.

Foto's van de opening


Foto's van Hubert van Mastrigt

Film door Aad van der Valk iconfoto a

Op zondag 17 februari en 10 maart waren er rondleidingen van Kinderen Kijken Kunst

 Indigo 72 voor  Indigo 72 achter

Dank aan de vele donateurs, de gemeente Almelo, Prins Bernhard Cultuurfonds / Stadsfonds Almelo, Almelo Promotie, Kroon Oil en Malvern Panalytical.
Faciliteiten beschikbaar gesteld door Theater Hof88.

Kunsthal HOF88 Elisabethhof 6 7607 ZD  Almelo     Routebeschrijving
Openingstijden:  dinsdag t/m zondag 13.30 - 17.00 uur.
 

Gemeente Almelo logo Almelo promotie uni

 
Malvern
 Logo Pr Bernhardfonds en Stadsfonds 2 trans  roggekamp peitsch   COGAS