Kunsthal Hof88 bannerlogo1100b
 banner

Joost van Baars is nieuwsgierig naar mensen, naar werkprocessen, eigenlijk naar alles in de wereld. Daarom verdiept hij zich graag in andere culturen en bedrijven en probeert tot de essentie te komen. Zijn bewondering voor hedendaagse en surrealistische kunst leiden tot fotomanipulaties die de realiteit overtreffen.
Aschwin Huiskes ontwerpt speciaal voor deze tentoonstelling en lichtproject dat 24/7 zichtbaar is in de publieke ruimte van het Cultuurplein. Het project is geïnspireerd op de Theatervoorstelling 'Uit verdriet geboren' over het leven van Helene Krôller-Müller die op 10 januari 2019 gespeeld wordt in Theater HOF 88.
Betsie Slot In heel haar werk is 'Liefde voor het leven' een sterke inspiratiebron. Momenteel staan beweging, reflectie, spel van licht, vorm en kleur, verwondering en bewondering centraal.
Henk Blokhuis werkt graag met verschillende materialen en in diverse technieken. De laatste jaren is hij vooral bezig met linoleumsneden en beelden in hardsteen. Een aantal van deze beelden is nu te zien.
John Reinders Zijn werk bestaat uit mixed-media, collages, assemblages en readymades, welke door middel van vervormingen vervreemden van de werkelijkheid. Het werk getuigt van sfeer, gevoel, intuïtie en ironie. John laat het aan de kijker over wat zijn werk teweeg brengt: What you see, is what you get.
Greet van Witsenburg Beelden van dichtbij en van verre reizen maken deel uit van haar ervaringswereld en komen in een onbewuste vervorming van de werkelijkheid tot uiting. Haar subjectieve beleving staat centraal in een expressieve en impulsieve werkwijze waarbij kleur een belangrijke rol speelt.

Foto's van de opening


Foto's door Greet van Witsenburg

Film
door Aad van der Valk  Startafbeelding film Aad op

Indigo 71 v digitaal  Indigo 71 a digitaal

Dank aan de vele donateurs, de gemeente Almelo, Prins Bernhard Cultuurfonds / Stadsfonds Almelo, Almelo Promotie, Kroon Oil en Malvern Panalytical.
Faciliteiten beschikbaar gesteld door Theater Hof88.

Kunsthal HOF88 Elisabethhof 6 7607 ZD  Almelo     Routebeschrijving
Openingstijden:  dinsdag t/m zondag 13.30 - 17.00 uur.
 

Gemeente Almelo logo Almelo promotie uni

 
Malvern
 Logo Pr Bernhardfonds en Stadsfonds 2 trans  roggekamp peitsch   COGAS