Kunsthal Hof88 bannerlogo1100b
Jet Kat                                           schilderijen en video’s
Anette van Stekelenburg
     beeldhouwen in klei
Marijke Smit  
                             Meubelontwerper en meubelmaker
24 november t/m 29 december 2013

Opening: zondag 24 november 2013, 15.00 uur
door   Wim Janssen, beeldend kunstenaar en muzikant, Hans Weeda, beeldend kunstenaar en houtsnijder en Anette van Stekelenburg.
Muziek: David van Slooten, gitaar en Luc Hudepohl, trompet.

Foto's van de opening


foto's Ingrid van der Kooi

Klik hier voor enkele geluidsfragmenten tijdens de opening.

Jet Kat
De inspiratiebron voor haar composities, zowel in geluid als in verf, zijn landschappen die in de micro- of macrokosmos zouden kunnen bestaan. Haar kleurrijke imaginaire werk is verrassend toegankelijk, een semi-abstracte wereld die tot leven komt en waar het ongerijmde aanspoort tot nieuwe ideeën. Enkele van de video’s die zij bij haar schilderijen maakt zijn d.m.v. de QR-code op de telefoon te zien.

Anette van Stekelenburg
Mijn ‘diepste zijn’ uitgedrukt in klei in telkens andere gedaanten. Europees, Afrikaans, Aziatisch, jong en oud. Ik observeer altijd en overal. Het zijn beelden waar niemand model voor staat, waardoor ik er een gelaagdheid van diverse emoties in kan leggen, door mijzelf gekozen.Klei, waar nodig, kleur.

Marijke Smit
Marijke maakt beelden als meubels of meubels als beelden? Haar artistieke praktijk zweeft ergens tussen de kunst en het meubelmaken in. Zij ondergraaft op subtiele wijze elk van deze disciplines en de respectievelijke verwachtingen, door poëtische meubelen te creëren. Natuurlijke beelden oneigenlijk gebruikt.

 
 

Dank aan de vele donateurs, de gemeente Almelo, Prins Bernhard Cultuurfonds / Stadsfonds Almelo, Almelo Promotie, Kroon Oil en Malvern Panalytical.
Faciliteiten beschikbaar gesteld door Theater Hof88.

Kunsthal HOF88 Elisabethhof 6 7607 ZD  Almelo     Routebeschrijving
Openingstijden:  dinsdag t/m zondag 13.30 - 17.00 uur.
 

Gemeente Almelo logo Almelo promotie uni

 
Malvern
 Logo Pr Bernhardfonds en Stadsfonds 2 trans  roggekamp peitsch   COGAS