Kunsthal Hof88 bannerlogo1100b
Natura Mystica

in samenwerking met Frank Welkenhuysen en Bert Murk van hot prospects!

6 november 2016 - 8 januari 2017  
Opening: zondag 6 november, 16.00 uur door drs. Frank Welkenhuysen
Muziek: Sofie en Gijs Timmerij  zang, piano, gitaar (leerlingen van Kaliber Kunstenschool)


Klik hier voor een film van de opening door Aad van der Valk

Kunstenaars: Anutosh, Michael Berkhemer, F.M. Hutchison, Anya Janssen, Daan de Jong, John Konijn, Hans van Ommeren, Uwe Poth, Ramon & Pico van de Werken, Seet van Hout en Margriet Smulders

‘In de tentoonstelling Natura Mystica tonen we u de werken van elf gerenommeerde hedendaagse kunstenaars voor wie de boom, het bos en de natuur een belangrijke bron van inspiratie zijn. Hun uitwerking is echter divers en de variatie in de verbeelding en techniek is groot. Bijna alle aspecten van de hedendaagse kunst komen in deze tentoonstelling aan bod. Stijlen variëren van abstract tot hyperrealisme. De technieken lopen uiteen van schilderkunst tot fotografie. De ene kunstenaar laat zich inspireren door de mystiek van een plek, of een geschiedenis die zich daar heeft afgespeeld. Een ander is gefascineerd door het lijnenspel en de vormen die hij in de natuur tegenkomt. Sommigen benaderen het onderwerp mathematisch, wetenschappelijk en berekenend, anderen weer vol gevoel en passie.’ Frank Welkenhuysen

Verwonder u door de ogen van de kunstenaar en beleef uw eigen wandeling door de natuur de volgende keer op een heel nieuwe wijze.

Frank Welkenhuysen en Bert Murk gaan in gesprek met  Anutosh en Daan de Jong.
Op dinsdag 15 november van 19.30-21.00 uur, inloop vanaf 19.00 uur. De avond wordt met een hapje en een drankje afgesloten. Vrije toegang voor donateurs en voor niet donateurs € 5,-. Opgave via de het contactformulier of bij de suppoost.

Dank aan de vele donateurs, de gemeente Almelo, Prins Bernhard Cultuurfonds / Stadsfonds Almelo, Almelo Promotie, Kroon Oil en Malvern Panalytical.
Faciliteiten beschikbaar gesteld door Theater Hof88.

Kunsthal HOF88 Elisabethhof 6 7607 ZD  Almelo     Routebeschrijving
Openingstijden:  dinsdag t/m zondag 13.30 - 17.00 uur.
 

Gemeente Almelo logo Almelo promotie uni

 
Malvern
 Logo Pr Bernhardfonds en Stadsfonds 2 trans  roggekamp peitsch   COGAS