Kunsthal Hof88 bannerlogo1100b
Stofwisseling
12 november 2017 - 28 januari 2018

Gertie Bijkerk - Gertie werkt met natuurlijke materialen. Na tal van buitenlandse reizen is haar motto: ‘Vér gaan om het dichtbij te vinden’.
Anne van den Heuvel - Anne ontwerpt en realiseert unieke ‘kleurrake’ kunstwerken met geluidsdempende eigenschappen. Met haar veelzijdige werk weet ze te ont-saaien. Haar motto: Durf! Doe! Leef! Ontsaai! Laat Anne uw wereld mooier kleuren.
Jantine Koppert - Haar liefde voor lijnen materialiseert zich in ruimtelijke en veelal transparante objecten van draad, rubber, textiel en papier. Natuurlijke elementen zijn haar inspiratiebron. De afwezigheid van deze elementen in kunstmatige, door mensen gemaakte ruimten zijn voor haar een extra motivator om te creeëren.
Nahrin Malki - Haar werk wordt gevoed door haar Syrische afkomst en ze toont ons dat textiele media van alle tijd en alle culturen zijn. Nahrin transformeert symbolische stempels en prints uit het oude Syrië in een eigentijdse beeldtaal: materiaal en emoties versmelten tot indringende beelden.
Wilna Simpelaar - Het weven van gobelins is voor haar als ‘schilderen in wol en zijde’. Ze brengt een innerlijke reis tot uiting, geïnspireerd op het leven, de kosmos, de natuur en haar jarenlange verblijf in India.

Foto's van de opening van de tentoonstelling 'Stofwisseling'

Foto's door Greet van Witsenburg

Klik hier voor een film van de opening door Aad van der Valk

66 v a   66 a a 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Dank aan de vele donateurs, de gemeente Almelo, Prins Bernhard Cultuurfonds / Stadsfonds Almelo, Almelo Promotie, Kroon Oil en Malvern Panalytical.
Faciliteiten beschikbaar gesteld door Theater Hof88.

Kunsthal HOF88 Elisabethhof 6 7607 ZD  Almelo     Routebeschrijving
Openingstijden:  dinsdag t/m zondag 13.30 - 17.00 uur.
 

Gemeente Almelo logo Almelo promotie uni

 
Malvern
 Logo Pr Bernhardfonds en Stadsfonds 2 trans  roggekamp peitsch   COGAS