Kunsthal Hof88 bannerlogo1100b
Recent afgestudeerden
Ineke Hofste    Nahrin Malki    Henk Lammers

8 januari t/m 12 februari 2012
Opening: zondag 8 januari 2012, 15.00 uur door drs Aldwin Kroeze, kunsthistoricus
Muziek: David van Slooten, gitaar

inekehofste  014 Malki  henklammers

Ineke Hofste ‘Door de wereld van architectuur en bouwen word ik geprikkeld. Hierin speel ik een spel met geometrische vormen, kleur en ritme waarmee ik nieuwe beelden creëer. In een zoektocht naar structuren, weerspiegelingen en licht probeer ik ruimtelijke dimensies te vangen in een nieuwe compositie op het platte vlak’.
Nahrin Malki Afkomstig uit Syrië draag ik de invloed van het oude Mesopotamië met me mee. Met stempels als basis en techniek van de oude kunst vorm ik mijn droomwereld, waarbij ook stoffen en verven een belangrijke rol spelen. De oude verhalen leg ik vast met oude technieken.
Henk Lammers ‘In het werk van beeldend kunstenaar, componist en muzikant Henk Lammers zie ik de liefde voor alles wat in onze maatschappij over het hoofd wordt gezien, het onaanzienlijke, nutteloze. Het wordt door hem opgeraapt, gekeurd, om en om gedraaid, besnuffeld en, al dan niet, een plek gegeven in zijn creatie’. Lute Palsenberg

Uitnodiging voor
Uitnodiging achter

Foto's van de opening

Dank aan de vele donateurs, de gemeente Almelo, Prins Bernhard Cultuurfonds / Stadsfonds Almelo, Almelo Promotie, Kroon Oil en Malvern Panalytical.
Faciliteiten beschikbaar gesteld door Theater Hof88.

Kunsthal HOF88 Elisabethhof 6 7607 ZD  Almelo     Routebeschrijving
Openingstijden:  dinsdag t/m zondag 13.30 - 17.00 uur.
 

Gemeente Almelo logo Almelo promotie uni

 
Malvern
 Logo Pr Bernhardfonds en Stadsfonds 2 trans  roggekamp peitsch   COGAS